🚚Livrare GRATUITĂ pentru comenzi cu o valoare mai mare de 279 lei! Livrare standard: EasyBox 13 lei | Curier 18 lei

Ustensile frizerie si coafor

Afiseaza: 1-24 din 614 produse

 Filtre
Dacă ești în căutarea celor mai bune instrumente Hair & Barber, ești în locul potrivit! Îți oferim o gamă largă de instrumente de înaltă calitate concepute pentru a satisface nevoile tuturor profesioniștilor de coafură și frizerie. Fie că ești un frizer sau un hairstylist cu experiență, fie că ai început cariera, îți putem oferi instrumente de cea mai înaltă calitate pentru a te ajuta să faci treaba cu ușurință și acuratețe.

Îți oferim o gamă largă de produse, inclusiv: borsete, briciuri, lame, capete pentru practică, clipsuri, agrafe, foarfeci, pămătufuri, genți cosmetice, îngrijire barbă, kit-uri ustensile, oglinzi cosmetice, pelerine, șorțuri, perii, piepteni sau pulverizatoare. Toate aceste ustensile sunt esențiale pentru a ajuta la crearea unor coafuri și aranjamente de păr care să fie atractive și funcționale.

Ne mândrim cu branduri, precum: Lila Rossa, One Group, Astor, Casalfe, Gillette, Kiepe, Olivia Garden, Oranjollie, Rx, TDJ, The Shave Factory, Ronney, Babyliss Pro, Cupio, Barbicide, Kiepe, Marks, NishMan, Ongba, Tony, Yoshimoto, Barber Marmara, Casalfe, Chique, IDC Institute, TH, Top Choice, Dora, Dr. Mayer, Gerocossen, Hexid, Prestisept, Prima, Schulke, Susino, Umbrella, Jerome Stage.

Toate aceste produse sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, cum ar fi oțel inoxidabil și plastic durabil, pentru a garanta o utilizare eficientă pe termen lung. Fiecare produs este conceput cu atenție la detalii, astfel încât să putem oferi fiecărui client o experiență confortabilă și precisă.
Suntem aici pentru a-ți oferi produse de înaltă calitate la prețuri competitive.
Contactează-ne astăzi pentru a afla cum te putem ajuta să îți îmbunătățești abilitățile de coafură sau frizerie cu aceste instrumente premium.

Suport clienti L-V: 09:00 - 17:00

0770350619 comenzi@lamimi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!