🚚Livrare GRATUITĂ pentru comenzi cu o valoare mai mare de 279 lei! Livrare standard: EasyBox 13 lei | Curier 18 lei

Protectie, igienizare

Afiseaza: 1-24 din 63 produse

 Filtre
Într-un salon de frumusețe sau de coafură, protecția, igienizarea și dezinfectarea instrumentelor și suprafețelor sunt esențiale pentru a menține un mediu curat și sigur pentru clienți și personal. În acest sens, la magazinul nostru online www.lamimi.ro găsești o gamă variată de produse pentru protecția, igienizarea și dezinfectarea instrumentelor și suprafețelor din salonul tău.

Pentru a preveni răspândirea bacteriilor și virusurilor în încăperea în care îți desfășori activitatea, oferim o gamă largă de produse pentru igienizarea și dezinfectarea instrumentelor, cum ar fi dezinfectanții și soluțiile de curățare pentru suprafețe, mese de lucru, scaune și alte instrumente utilizate în saloanele de frizerie, coafură și cosmetologie.

De asemenea, oferim și produse de protecție personală, cum ar fi măștile de protecție, mănușile și dezinfectanții pentru mâini, care ajută la prevenirea contaminării între clienți și personal. Avem produse de la branduri renumite, precum: Barbicide, Dora, Dr. Mayer, Gerocossen, Hexid, Prestisept, Prima , Schulke, Susino.

Produsele noastre de protecție și igienizare sunt fabricate din ingrediente de calitate superioară și sunt sigure pentru utilizarea în saloanele de frizerie, coafură și cosmetică. Acestea ajută la eliminarea bacteriilor, virusurilor și a altor microorganisme, astfel încât să poți oferi clienților un mediu curat și sigur.

În plus, la magazinul nostru online găsești și produse de protecție și igienizare personală, cum ar fi săpunul, șervețelele dezinfectante și alte produse pentru îngrijirea și protecția pielii, care sunt esențiale pentru menținerea unui mediu de lucru sigur și curat.

Suntem dedicați să oferim produse de calitate superioară la prețuri accesibile și ne-am asigurat că gama noastră de produse de protecție, igienizare și dezinfectare este completă și acoperă toate nevoile tale pentru a menține un mediu curat și sigur în salonul tău de frizerie, coafură sau cosmetică.

Cu produsele noastre de protecție, igienizare și dezinfectare, poți fi sigur că vei oferi clienților un mediu curat și sigur în salonul tău.

Suport clienti L-V: 09:00 - 17:00

0770350619 comenzi@lamimi.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!